Nieuw bij dutchattraction?

Door ons en voor ons is het motto, dus heb je tips en/of opmerkingen. Laat het ons weten zodat we iedereen een beetje blij kunnen maken. :D
Gebruikersavatar
daansk99
DA aan het verkennen
Berichten: 13
Lid geworden op: di 24 jan 2017, 18:36
Contacteer:

Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor daansk99 » vr 27 jan 2017, 22:04

Hey,

Voor gebruikers die voor het eerst op dutchattraction zijn, welkom.
Mocht je jezelf afvragen waarom het forum nu nog zo leeg is voor jou?
Wij hebben de regel dat nieuwe gebruikers eerst twee posts moeten plaatsen, voordat zij bij de rest van het forum kunnen zien.
Dus waar wacht je op, stel je hier voor http://dutchattraction.nl/introductie-f126.html

Kapteijns
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 3
Lid geworden op: di 06 jun 2017, 19:58
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Kapteijns » di 06 jun 2017, 20:10

Hey!

Ik ben Wesley, 25 jaar oud en woon in Den Bosch. Ik ben enorm geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en de kunst in het versieren van vrouwen. Alleen heb ik mezelf nooit aangesloten bij communitys of groepen om dit daadwerkelijk te gaan ondernemen.

Ik wil mezelf meer uit mijn comfort zone pushen en persoonlijke ontwikkeling aangaan en ben opzoek naar handvaten, bootcamps, informatie en personen die mij hierbij kunnen informeren en wellicht helpen.

Bedankt,

Wesley Kapteijns

Kron010
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: di 05 sep 2017, 05:19
Sarge locaties: Overal waar het mogelijk is. Maar nu voornamelijk in Rotterdam.
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Kron010 » di 05 sep 2017, 20:13

Hi,

Ik ben kron, wonend in rotterdam. Ik ben op zoek naar een ervaren PUA om mee te sargen.

Game on

Epuz
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 13:45
Sarge locaties: Enschede, University of Twente library, Saxion library
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Epuz » vr 22 sep 2017, 14:06

Hey guys,

Name is Maxim Age is 21 I live in Enschede. I joined this forum like 10 minutes ago, basically because I'd like to develop my communication skillset and I think I'd be able to do so most efficiently in a group of like-minded individuals. Haven't had much luck finding people to hang out with and do approaches, I hope that changes soon. Please feel free to message me if you live anywhere in the vicinity of Enschede and you're willing to sarge in English.

Peace and much love.

RicoSuave
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 5
Lid geworden op: vr 22 sep 2017, 18:19
Sarge locaties: Den Haag, Delft, Amsterdam
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor RicoSuave » vr 22 sep 2017, 19:03

Hoi,

Mijn pua naam is RicoSuave. Ik woon in Den Haag en ben opzoek naar wingman

Herman
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 24 sep 2017, 10:37
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Herman » zo 24 sep 2017, 10:42

Hey mensen!

Sinds kort weer single en wil graag weer de hort op. Vind dat ik nu t afhankelijk ben van Tinder etc. Zou graag m'n veldervaring verbeteren. Lid worden van dit forum is alvast een eerste stap. Ik kom uit Zwolle trouwens!

GINO
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: za 30 sep 2017, 19:19
Sarge locaties: Venlo, Nijmegen
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor GINO » za 30 sep 2017, 19:34

Goeden daag,

i am Gino, 32 y/young ;-). I am Italian and i live in Duisburg Duitsland. I have experience of about 3 years. Target: find a girlfriend to share my life. Why i joined dutchattraction? Cause i am only interested to girls from Nederland. I am learning Nederlands my self and i want to live the in the near future. Fed up with german people and german girls with their bitch chield and stuff.

Need wings around my age for Venlo, Nijmegen, may even Arnhem and between. So, feel free to send me pm guys.

Best regards

Gino

mrozen
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 10 mar 2014, 16:22
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor mrozen » di 10 okt 2017, 09:41

Hallo,

Sinds kort weer single en via dit forum opzoek naar tips! Wellicht kunnen we een keer samen op pad?

FemalePUAGuyChaser
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 23 okt 2017, 00:18
Sarge locaties: Online.
Ik ben een meid met een nogal jongensachtige persoonlijkheid. Op veel manieren ligt de rol van een man me beter. Online speel ik vaak een man en jaag achter vrouwen aan, met redelijk success. Ik ben echter hetero en wil mijn skills uitbreiden naar het versieren van mannend die gevoelig lijken voor PUA tactieken. Ik heb weinig ervaring met mannen PUAen en kan advies gebruiken. Ik heb specifiek een crush op een INFJ man, die me gefriendszoned heeft. Ik wil over een tijdje het spelletje terugspelen en hem friendszonen en uit de tent proberen te lokken maar kan hierbij advies gebruiken.
Contacteer:

Hey ik ben nieuw - hoe win je iemand terug die je gefriendszone heeft?

Berichtdoor FemalePUAGuyChaser » ma 23 okt 2017, 01:11

Ik ben Veno, qua karakter een vrij androgyne vrouw die zich in veel opzichten meer thuisvoelt in een mannenrol. Qua MBTI ben ik een ENTP, en net als de meeste ENTP vrouwen ben ik meer mannelijk dan vrouwelijk, al zie ik er wel vrouwelijk uit. Ik vind jagen een stuk leuker dan passief afwachten en op gejaagd worden. Tot nu toe heb ik deze behoefte vooral online als man geuit, vrouwen versieren met PUA gaat me best makkelijk af, al val ik er verder niet op. (wat het gamen allicht makkelijker maakt) Ik ben chronisch ziek en leeft dus vooral online.

Voor wie bekend zijn met MBTI:
Ik heb een crush op een gozer die zichzelf als INTJ labelt (mannelijk nerdy) maar zich gedraagd als INFJ. Vrouweljik en op veel manieren net zo onlogisch als vrouwen. Ik ken hem van facebook en woont helaas ver weg. Ik vind hem erg leuk, qua hobbies en intelligentie zitten we op een lijn en dat ie vrouwelijk is maakt hem alleen maar schattiger. Hoewel die me veel dingen erg slim is is ie autistisch en daardoor nogal naief, wat ik ook schattig vind. Verder is ie een rare mix van zelfverzekerd en totaal onzeker.
Ik heb hem geprobeert te versieren, maar aangezien hij zich als INTJ (mannelijk type) labelde behandelde ik hem zoals bij INTJs werkt - wel mannelijk en enigzins als chaser, maar erg supportive en lief tegen hem. Hij heeft een heel laag zelfbeeld vanwege alle klachten die van zijn autisme kome, dus dat leek logisch. Ook was het me niet duidelijk welk gedrag van zijn autisme kwam en welk van zichzelf. In het begin leek ie me leuker te vinden. Allicht werd ik op een gegeven moment beetje te clingy, want ik vond hem iets te leuk, en ik werd irritant genoeg gefriendszoned.

Mijn broer vertelde me dat INFJ vrouwen vooral willen wat ze niet kunnen krijgen, en allicht geld dat ook voor deze gozer want hij heeft alleen crushes of vrouwen die hem niet willen (allemaal mannelijke ENTPS). Mijn plan is nu om die gozer een tijdje op zijn beloop te laten, en dan te kijken of ik van tactiek kan veranderen.
Ik wil hem hard friendszonen en eens kijken hoe ik hem uit zijn tent kan lokken. Hoe friendszone je iemand effectief op een manier die niet nep lijkt? (A) Hem en zijn drama minder serieus nemen, en hem ermee gaan plagen. Ik heb geen idee hoe ik op zijn autisme moet reageren, hij is een bovennormaal getalenteerde autist, die overtuigd is van zijn mening, maa genmensen duft aan te kijken, heeft weinig gezichtsuitdrukkingen, maar of ik daar grappen over moet maken vind ik lastiger, het is iets waar ie zich erg druk om maakt. (of moet ik er dan juist grappen over maken?)
Normaal lok ik vrouwen uit hun tent met grappen en spelletjes waarbij zij achter mij gaan aanlopen als in een grap, en ga ze vervolgens plagen dat ze achter me aanlopen, als het er meer zijn ze tegen elkaar uitspelen, grappen maken dat vrouwen zich niet kunnen gedragen, maar aan 1 ding denken etc...als ik er 1 achter me aankrijg die meespeelt dan happen anderen vaak ook, maar ik denk dat dat soort dingen het een beetje TE duidelijk zou maken dat ik hem nog steeds wil. Plus ik ken hem van facebook, niet secondlife, dus groepsflirts zijn lastiger. Kino helaas ook.

Ik heb gehoord dat iemand terugwinnen die je heeft afgewezen behoorlijk lastig kan zijn, maar als je het niet probeert, leer je het nooit. Het valt allicht te proberen. Dus alle advies is welkom, zeker van PUAs die hier ervaring mee hebben met vrouwen. Advies van ENTP mannen die op INFJ vrouwen jagen is helemaal welkom. Mijn broer heeft geen idee hoe je INFJs WEL versiert want hij valt er niet op.

lemmetje
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 3
Lid geworden op: di 07 nov 2017, 14:58
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor lemmetje » di 07 nov 2017, 15:22

Hoi ik ben lemmetje, ik verblijf in amsterdam en den haag momenteel. Onlangs heb ik in een kliniek gezeten nadat iemand mij gedrogeerd had en mij aangevallen/beroofd etc. Ik ben hierna mijn relatie ook kwijt geraakt dus ben weer terug in de pua. Heb weer veel op en in te halen met het leven dus vandaar dat ik op de forum ben.

wortel
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 60
Lid geworden op: zo 19 jun 2011, 14:20
Contacteer:

Re: Hey ik ben nieuw - hoe win je iemand terug die je gefriendszone heeft?

Berichtdoor wortel » do 09 nov 2017, 14:03

Dag Veno,

Bedoel je met MBTI de Myers-Briggs Type Indicator?

Ik zal eerlijk zijn, als psychologie student ben ik zelf niet zo'n fan daarvan. Deze persoonlijksheidstest heeft hier en daar wat psychometrische tekortkomingen en blijkt daarnaast gedrag slecht te kunnen voorspellen. Ik zou dus voorzichtig zijn met aannames die je over anderen of jezelf maakt op basis van uitkomsten uit die test.

Vice heeft een goed artikel wat daar dieper op ingaat: https://www.vice.com/en_nz/article/bjv8 ... t-bullshit

Mocht je meer inzicht willen in je eigen en anderen hun persoonlijkheid (ik snap je als je dat interessant vindt ;), dan zou ik de big 5 personality test gebruiken. Deze is wetenschappelijk iets beter onderbouwd.

Maar persoonlijk zou ik nog steeds resultaten uit deze test met een korreltje zout nemen. Je persoonlijkheid is veel complexer dan we tot nu toe met psychologische testjes kunnen labelen. En dat is iets moois, het geeft onze persoonlijkheid nog iets unieks en eigens in een tijd waarin we steeds meer in big data proberen te vatten.

Maar ik dwaal af..

Voor je specifieke situatie zou ik nu niet zo 1 2 3 advies kunnen geven, maar wellicht heb je iets aan de volgende bronnen ;)

De meeste PUA technieken zijn namelijk awesome, maar als je meer wilt weten over het versieren van mannen, dan is het ook goed om wat site te checken die daar advies mee geven.

http://www.mannengeheim.nl is een blog die veel schrijft over hoe mannen denken. En aangezien je zei dat je veel online bent raadt ik je http://www.onlinedatingwolf.nl sterk aan, hier staan goede artikelen over online dating (zowel tips voor mannen als vrouwen).

Grt,
Wortel

Ocean2
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 3
Lid geworden op: wo 15 nov 2017, 21:08
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Ocean2 » wo 15 nov 2017, 21:19

Hallo allemaal,

Ik heb mezelf aangemeld om te kijken of ik nog wat mensen kan vinden voor Rotterdam/Den haag/Leiden en in de zomer Scheveningen!!

Lonewolf
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 01 jan 2018, 00:52
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Lonewolf » ma 01 jan 2018, 13:31

Hallo

Ik heb me zelf aangemeld omdat ik nu in het boek het spel bezig ben en graag nog meer hier over wil weten.

Rob91
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 3
Lid geworden op: zo 22 apr 2018, 01:23
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Rob91 » zo 22 apr 2018, 01:46

Hoi

Ik heb me aangemeld omdat ik graag wat meer zou willen leren over PUA. Ik woon zelf omgeving Utrecht en zou het leuk vinden om ook van anderen te kunnen leren.

JonasTheOne
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: wo 16 mei 2018, 08:48
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor JonasTheOne » wo 16 mei 2018, 09:34

Hallo allemaal,

Heb me voor een aantal redenen aangemeld, belangrijkste:
- ben weer vrijgezel
- kan goede tips gebruiken mbt inner game

Peaceful Warrior
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: zo 12 aug 2018, 19:24
Sarge locaties: Nederland, Rotterdam
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Peaceful Warrior » zo 12 aug 2018, 19:37

Kron010 schreef:Hi,

Ik ben kron, wonend in rotterdam. Ik ben op zoek naar een ervaren PUA om mee te sargen.

Game onBen je nog actief Kron en op zoek naar iemand om mee te sargen. Zeer ervaren ben ik niet, maar ik heb nooit problemen gehad om vrouwen te vinden of aan te spreken.

Gr. Gino

donjuancg
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 4
Lid geworden op: do 18 okt 2018, 12:31
Sarge locaties: amsterdam
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor donjuancg » do 18 okt 2018, 12:37

donatello
22 jaar
opzoek naar een wing man in amsterdam

Ryokan
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: di 19 feb 2019, 19:24
Sarge locaties: Amsterdam
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Ryokan » di 19 feb 2019, 19:31

Ik ben Ryokan nieuw hier, wil wel eens zien wat hier gebeurd en zoek PUA's om van te leren.

tigerf
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: za 16 mar 2019, 16:52
Sarge locaties: Rotterdam
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor tigerf » za 16 mar 2019, 16:57

Dag ik ben Tiger ik heb zeer veel ervaring in game ook naar bootcamps geweest maar ben er al een tijdje niet meer mee bezig. Zou graag weer oppakken in Rotterdam, Witte de Witstraat. Wie heeft er zin om samen te gaan? Ik hoor het graag!

Nws
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 15 apr 2019, 16:42
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Nws » ma 15 apr 2019, 16:59

Ben op zoek naar een daygame wingman in Utrecht. Ben zelf 27 jaar, chille gast, sociaal en ben klaar voor een uitdaging

trackerguy
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: ma 27 mei 2019, 10:06
Sarge locaties: Utrecht, Amersfoort, Zwolle
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor trackerguy » ma 27 mei 2019, 11:32

Hoi Forumleden,

Mijn nickname is Trackerguy deze heb ik gekozen om me in te schrijven op deze site, mijn echtenaam is "Thomas". Hoewel ik nog niet zoveel heb gelezen op dit forum denk ik dat het een fijne plek is om te vertoeven.

Ik ben praktisch ingesteld onderneem liever actie dan dat ik uren achter de computer zit. Hopelijk steek ik iets op van de berichten die hier gepost worden, mogelijk kan ik ook wat toevoegen of in de praktijk toepassen. Heb nog niet zoveel gelezen op dit forum ken de achtergrond van andere leden niet maar dat komt vanzelf. Ik ben niet de jongste 45 jaar oud heb voldoende ervaring met vrouwen jong en oud (milfs). Ik doe veel aan sport (hardlopen, zwemmen, yoga heb vroeger full-contact gevechtssporten gedaan) en heb geen mentale issues. Ben wel prettig gestoord.

20 jaar geleden deed ik vooral ICQ en MSN (online) pickup, ik spendeerde 2/3 uurtjes per week: maandag 1/1.5 uur spam approach, woensdag 1/1.5 uur deep chat, (escalleren, beter leren kennen, toekomst projectie en blocken van de no-girls), donderdag soms nog even een ping om te laten weten dat een date doorgaat maar nooit meer investeren als de date staat..... vrijdag of zaterdag datenight (bijna altijd sex).

Ik ben er een paar jaartjes tussenuit geweest (vaste relatie, gelukkig geen kinderen en me niet laten vastpinnen door de eerste de beste). Op dit moment weer opzoek naar meer vrouwen in mijn leven.

Een half-jaar geleden even met Tinder, Baidu en Happn bezig geweest maar de bottom-line de kwaliteit is te te laag en de tijdsinvestering te hoog. Bij gebruik van online dating apps maken vrouwen de keuze of ze reageren of blokkeren, dit is altijd al zo geweest. Echter in het MSN tijdperk had ik het idee veel meer reactie te krijgen op een "koude" approach. Ik blokte meer dan dat ik zelf geblokeerd werd, ok ik zat toen in de piek van mijn aantrekkelijkheid, en was nog wel eens aardig.

Sinds een maandje ligt mijn focus op daygame "direct" approach. Dit is een geheel nieuwe wereld voor mij. Het werk van de London Daygame guys (Krauser, Tom Torero, Yad en Yosha) gebruik ik als inspiratiebron.

Uiteraard heb ik "The Game" van Neil Strause gelezen, klassieke bar- en nightgame gecombineerd met nieuwe inzichten kan zeker werken. Dit is niets voor mij, ik spaar liever m'n gezondheid en energie voor de dag.

Ik ben niet zo van "The Red Pill" en "Men go there Own Way", fitness fysieke gezondheid en zelf-ontwikkeling om jezelf sterker en beter te maken ok. Vrouwen uit je leven bannen en/of alleen maar de alfa-man proberen te worden mwahhh.

Qua PUA Direct Approach ervaring zit ik op zo'n 25 approaches (eind mei 2019), een echte newbie. Mijn favoriete mindset en wat me altijd op de been houdt: "actie is reactie", "deze nee, brengt me dichterbij de ja".

Sta open voor directe(berichten) en/of discussie, wie weet kom ik hier een wing tegen rondom Utrecht, Amersfoort, Zwolle.

- Trackerguy (Thomas).

JB1988
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: wo 31 jul 2019, 07:30
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor JB1988 » wo 31 jul 2019, 07:39

Hey.. weer een nieuweling.

Jarno, 31 uit Drenthe. Niet altijd goed geweest met vrouwen, deels door m'n hoogsensitiviteit( veel te vaak emoties/ needyness, daardoor), maar sinds 1.5 jaar flink aan mezelf aan het werken.

Kwam dit forum tegen en ben benieuwd of het me nog sterker kan maken

Arwin10
Nog een beetje verlegen
Berichten: 1
Lid geworden op: di 30 jul 2019, 20:32
Sarge locaties: In Nederland
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor Arwin10 » zo 04 aug 2019, 14:49

Hi,

Mijn naam is Arwin Nannan en ben 22 jaar oud. Ik heb me aangemeld voor deze website omdat ik nog erg verlegen ben om meisjes aan te spreken en gesprek levendig te houden. Ik zou via hier wat zelfverzekerder willen worden om meisjes aan te spreken in club. Zelf ben ik woonachtig in Amsterdam.

Mvg,
Arwin Nannan

JuJu
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 23 aug 2019, 12:24
Sarge locaties: Nederland, Den Haag, Spui, de Boogaard, Leyweg
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor JuJu » vr 23 aug 2019, 12:36

Hallootjes iedereen. Even een vraagje. Is dit forum dood of wordt er nog vaak gereageerd. De laatste post was in 2017 .......

Naja, geef even een reactie als je dit forum nog bezoekt. Ik ben namelijk naar een community waar het acceptabel is om over deze dingen te praten en ik ben op zoek naar een wingman. Ik sarge/ daygame / hoe je ook wilt noemen vaak in den haag. Lijkt me leuk om een keer te meeten met iemand die dit al wat vaker doet.

Ik ben een absolute beginner. Ik ben 17 jaar en deze wereld van meisjes versieren opent zich voor me. Ik wil graag ondersteuning in dit proces. Ik ben ook benieuwd naar jullie proces.

JuJu
Geef ik nu al advies ???
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 23 aug 2019, 12:24
Sarge locaties: Nederland, Den Haag, Spui, de Boogaard, Leyweg
Contacteer:

Re: Nieuw bij dutchattraction?

Berichtdoor JuJu » vr 23 aug 2019, 12:37

JuJu schreef:Hallootjes iedereen. Even een vraagje. Is dit forum dood of wordt er nog vaak gereageerd. De laatste post was in 2017 .......

Naja, geef even een reactie als je dit forum nog bezoekt. Ik ben namelijk naar een community waar het acceptabel is om over deze dingen te praten en ik ben op zoek naar een wingman. Ik sarge/ daygame / hoe je ook wilt noemen vaak in den haag. Lijkt me leuk om een keer te meeten met iemand die dit al wat vaker doet.

Ik ben een absolute beginner. Ik ben 17 jaar en deze wereld van meisjes versieren opent zich voor me. Ik wil graag ondersteuning in dit proces. Ik ben ook benieuwd naar jullie proces.


Lol, ik zie nu pas dat de berichten van oud naar nieuw gaan.


Terug naar “Aankondigingen, opmerkingen en verzoeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten