DutchAttraction gaat veranderen

Door ons en voor ons is het motto, dus heb je tips en/of opmerkingen. Laat het ons weten zodat we iedereen een beetje blij kunnen maken. :D
Gebruikersavatar
RedHawk
I <3 Keyboards
Berichten: 113
Lid geworden op: di 13 okt 2015, 11:15
Sarge locaties: Mijn achtertuin
Locatie: 076
Contacteer:

DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor RedHawk » zo 01 nov 2015, 16:53

Hoi mannen & vrouwen,

Zoals het jullie opgevallen is ben ik 'administrator' geworden dit is niet redenloos. Dit komt omdat Pim zich graag focust op de belangrijke zaken in het leven genaamd een gezin een vrouw etcetera.

Ik heb genoeg tijd om samen met jullie van DutchAttraction toch weer een groter succes te maken.
Nu weet ik dat veranderen vaak eng is, want het bestaat tenslotte uit twee woorden:
ver en anderen. Dit doet vaak de suggestie wekken dat het niet zo dichtbij komt maar helaas, dat doet het nu wel. Voor anderen is het ook niet.

Wat willen wij (ja, ik en Pim) gaan veranderen, we willen van DutchAttraction weer een ware Participatiesamenleving maken. Een doe demoncratie, waar ook jij het voor het zeggen hebt... zonder jullie is er tenslotte geen DutchAttraction.

Ik vind dat een ieder die deel neemt aan DutchAttraction zich in ieder geval even moet voorstellen, waarom... dan weten wij (ook jij) met wie we te maken hebben... dit is gewoon fijn, ok? V(^^)

Het idee is om meer 'community' value te maken, als jij betrokken bent wordt dit beloond... je mag hier dan tenslotte gewoon ook blijven posten...
Vanuit mijn werk doe ik meestal veel met Informatie en informatica op een juiste manier en ook veilig weergeven hoort daar in het verlengde ook bij, ik vind het forum lichterlijk... lastig veel meer "Fora's" dan noodzakelijk sommige zelfs al jaren totaal inactief.

Nu zal de informatie zoals deze beschikbaar is, beschikbaar blijven, misschien alleen in een andere verdeling misschien in een oud archief. Wij weten nog niet wat we hier exact mee moeten doen... er is zoveel informatie... maar zo weinig activiteit.

Dat ziet Pim graag anders, ik ook...

Nu is mijn vraag wat zou jij graag hier zijn en hoe ga jij deel uit maken van de Participatiesamenleving?

Have a nice day, Wesley
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." ~ Dalai Lama

Gebruikersavatar
jongleerbeer
DA Groupie - Wannabee
Berichten: 233
Lid geworden op: vr 10 jun 2011, 19:08
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor jongleerbeer » zo 01 nov 2015, 19:59

He Wesley. Ik vind het geen enkel probleem om een nieuwe intropost te maken, daar ga ik mijn best op doen. Het lijkt mij ook een goed idee om het aantal fora te verkleinen.

Ik hoop wel inderdaad dat oude posts zichtbaar blijven. Mijn oude posts zijn boekwerken en af en toe ga ik nog even door mijn persoonlijke archief om te kijken hoe kleine Rein groot werd met de vrouwen. Dusja, ik zou het echt zonde vinden om al die info te verliezen.

Wie zou ik hier graag willen zijn en wat zou ik hier graag willen doen? Ik denk dat de waarde van dit soort fora er vooral in zit dat het plekken zijn waar mannen zich kwetsbaar durven opstellen over frustratie met hun seks of liefdesleven, waar er weinig andere plekken zijn waar dat op een anonieme manier kan.

Ik zou iedereen die dergelijke frustraties of problemen uit graag willen helpen met het juiste advies op het juiste moment. Soms kan ik dat geven, soms niet (en dan hou ik mijn mond). Gewoon omdat ik mensen graag help die het nodig hebben. Als dit forum weer een beetje groeit wil ik misschien nog weleens wat gratis coaching aan gaan bieden.

Verder is de discussie de laatste jaren toch ook wat veranderd. Vroeger ging het alleen maar over hoe kraken we de code. Hoe zorg ik dat die chick mij wil? Tegenwoordig gaat het al veel meer over zelfontwikkeling in bredere zin, over dat vrouwen niet het enige doel in het leven moeten zijn en wat we nog voor elkaar op dergelijke fora kunnen betekenen als het niet alleen maar over versieren gaat. Ik zou die discussies ook graag meer aanjagen en stimuleren.

wortel
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 60
Lid geworden op: zo 19 jun 2011, 14:20
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor wortel » zo 01 nov 2015, 21:11

Cool dat deze plek wellicht een nieuwe boost gaat krijgen. Daarvoor vind ik het ook niet erg om me opnieuw voor te moeten stellen.
Minder fora's mits alle waardevolle info word bewaard lijkt me ook alleen maar een goed plan.

De reden van inactiviteit op dit forum komt denk ik vooral omdat er gewoon heel veel nieuwe alternatieven voor dit forum zijn. Dutch Attraction heeft een vrij actieve facebookgroep en de community is ook erg versnipperd in groepsapps van bijv. inner circles, hechte vriendengroepen en verzamelingen gamers uit een bepaalde regio.

Het grote voordeel hiervan is dat deze gewoon veel toegankelijker zijn. Je kan via je smartphone heel snel vragen stellen of voorstellen om diezelfde avond nog uit te gaan, je kan binnen 5 seconden een foto van een chatgesprek posten om advies te vragen en je voelt gelijk een trilling in je broekzak als er wordt gereageerd.

Het grote voordeel van dit forum vind ik vooral dat er hier gewoon meer diepgang te vinden is. Ik denk dat we daar meer waarde aan moeten hechten met z'n allen en ik denk dat je dit forum weer levendiger kunt krijgen door het gewoon veel toegankelijker te maken, zal denk ik best een uitdaging worden maar niet onmogelijk.

Misschien ook een optie om meer samen te werken met andere bedrijven of andere initiatieven zoals inner circles? Zou het niet handig zijn dat, als een pua uit het buitenland op puatracker een wing zoekt, wij gelijk hier een melding krijgen zodat we die gast kunnen uitnodigen om een weekend achter de Nederlandse chicks aan te gaan?

Misschien ook een handig idee om weer een gezamenlijke dropbox te introduceren? Volgens mij was er twee jaar geleden eentje waar nu niet veel meer mee gedaan wordt. Ik heb nog best wat interessante ebooks die ik best wil delen. Misschien flauw maar je zou eventueel alleen actieve leden kunnen belonen met toegang tot deze dropbox. Dan beloon je die ook gelijk.

Als laatste denk ik dat het interessant om de discussie op te gooien waar we met de community heen willen. Willen we een grote open (en versnipperde) community waar het nu heengaat? Is ook best logisch door de opkomende media, Dutch Attraction ads op fb en attractiongym en de datingdocters die met grappige filmpjes proberen het grote publiek te betrekken.

Of willen we misschien richting een kleine, underground en hechte community? Lijkt me ook z'n voordelen hebben, ik vind Utrecht centraal bijvoorbeeld langzaam verzadigd raken qua daygame. Maar een kleine community is zakelijk gezien natuurlijk minder interessant voor coaches.

anyway, tof initiatief! Ik ben benieuwd ;)

marx13
I <3 Keyboards 4 life
Berichten: 163
Lid geworden op: ma 15 aug 2011, 19:17
Sarge locaties: Wherever I am
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor marx13 » ma 02 nov 2015, 17:12

Zoals wortel zegt, diepgang is hier wel te vinden, maar vind zelf dat het aantal reports te laag is, valt veel van te leren denk ik...:
´´Van fouten leer je, maar wie heeft gezegd dat het je eigen fouten moeten zijn´´
´´Some animals were meant to carry each other to live symbiotically over a lifetime. Star crossed lovers, monogamous swans. We are not those animals. We are not swans. We are sharks.´´

R. Bingham

JasperIIV
DA Groupie - Wannabee
Berichten: 242
Lid geworden op: vr 09 sep 2011, 15:12
Sarge locaties: Nederlands pracht en praal.
Locatie: Velp (Arnhem), Gelderland
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor JasperIIV » ma 02 nov 2015, 18:27

Wesley! Held, goed verhaal!

Maar om antwoord te geven op je vraag. Ik blijf het liefst gewoon een lid van de community zonder dat ik verantwoordelijkheden krijg bij dit forum. Ik zal altijd nog mensen helpen en zelf vragen posten, dat verandert niet.

Ik doe ook niet zozeer meer aan pickup maar meer zelfontwikkeling. Zodra ik op stap ben of een leuke chick tegen kom zal ik toch nog wel mijn best doen er iets van te maken.
Be your true and best self - JasperIIV

GardenX
I <3 Keyboards 4 life
Berichten: 170
Lid geworden op: zo 29 sep 2013, 18:38
Sarge locaties: Nijmegen, Arnhem
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor GardenX » ma 02 nov 2015, 18:59

Nu is mijn vraag wat zou jij graag hier zijn


Heb altijd al een blauwe olifant willen zijn, is dit mijn kans?

TFB
Zoekt een hobby
Berichten: 632
Lid geworden op: zo 09 sep 2012, 13:40
Sarge locaties: Den Bosch, sta ook open voor andere plaatsen.
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor TFB » ma 02 nov 2015, 23:11

Ten eerste wat ‘’wortel’’ zegt.

De community is (helaas) versplinterd naar kleinere groepjes.

Of willen we misschien richting een kleine, underground en hechte community?


Ik stem voor. De massa mag zich mooi bezig houden met McDonalds en Jersey Shore.

@jongleerbeer:

Ik hoop wel inderdaad dat oude posts zichtbaar blijven. Mijn oude posts zijn boekwerken en af en toe ga ik nog even door mijn persoonlijke archief om te kijken hoe kleine Rein groot werd met de vrouwen. Dusja, ik zou het echt zonde vinden om al die info te verliezen.


Ik ook.

DutchAttraction is zo’n beetje het begin van mijn pick-up avontuur. Ik heb hier de Mastermind groep van Den Bosch leren kennen, mijn eerste ontmoeting met mede-pua’s.

Daarop volgde vele andere mensen. Daarom heb ik dit forum nog steeds hoog staan. Al hebben vele van mijn PUA vrienden en kennissen het forum allang achter zich gelaten. Wat ik ook wel begrijp.

Dat ik hier bleef hangen heeft waarschijnlijk niet alleen te maken met mijn loyaliteit, ook een beetje met het feit dat ik moeite heb met dingen achterlaten.

Een beetje vergelijkbaar met volwassen worden. Dat kinderachtige middelbare schoolgedoe was ik allang beu, maar omdat ik niet echt goed heb kunnen feesten/seksueel experimenteren in mijn pubertijd bleef ik toch wat ‘’hangen’’

Hetzelfde met Pick-up en dit forum. Ik heb een hoop PUA’s ontmoet, ben uitgeweest, heb ge-daygamed en gedate en geneukt, maar de echte pick-up avonturen (instant dates en lays) ontbreken nog steeds. Ik hoopte nog ooit spannende FR’s te kunnen schrijven.

Oké, genoeg persoonlijke drama ;)

Ik wil zeker nog wat bijdragen aan dit forum, al heb ik wel wat afstand genomen van pick-up. Wie weet dat ik het nog ooit oppak.

Het is ook jammer dat pick-up tegenwoordig zo commercieel is. Niet dat goede coaches geen geld mogen vragen, maar dat er ‘’gouden pillen’’ worden verkocht.

Mensen willen niet leren, maar gaan voor de snelle hap. Wel ironisch dat ze vaak nauwelijks neuken…zo goed is die ‘’gouden pil’’ dan weer niet :)

Ik vind dat dit forum moet zijn voor de mensen die ook echt willen leren.

Dus ik ben benieuwd wat je (of beter gezegd: we) ervan gaan maken!
Bijna iedereen wil zijn wat ie worden wil, maar mijn wil dat is dat ik wil worden wat ik zijn wil.

Interesse in de onofficiële DA-textgame whatsappgroep? Stuur mij een pb!

Redeemer
DA aan het verkennen
Berichten: 14
Lid geworden op: di 01 dec 2015, 15:19
Sarge locaties: Hell
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Redeemer » wo 02 dec 2015, 00:47

ben wel nieuwsgierig

Gebruikersavatar
RedHawk
I <3 Keyboards
Berichten: 113
Lid geworden op: di 13 okt 2015, 11:15
Sarge locaties: Mijn achtertuin
Locatie: 076
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor RedHawk » wo 02 dec 2015, 17:20

Tja... nog 2 weekjes... Daan en ik zitten al in de startblokken...

Exacte datum volgt... maar ergens halverwege de maand klinkt wel leuk want breekt zo lekker de week.
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." ~ Dalai Lama

Gebruikersavatar
Wildcouger
Kom ik nog wel uit mijn pc stoel ?
Berichten: 930
Lid geworden op: do 10 dec 2009, 11:25
Sarge locaties: Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht)
Eindhoven
Twitter url: http://twitter.com/Wildcouger_PUA
Skype: wildcouger
Locatie: Amsterdam, Eindhoven
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Wildcouger » wo 02 dec 2015, 17:55

Ik mag ervanuit gaan dat de database geheel blijft bestaan en dat oude posts blijven???
My name is Couger, Wildcouger. I love my women shaken, not stirred.

https://www.facebook.com/Wildcouger

Coach @ Titan Seduction
http://www.titanseduction.com

Oprichter van Dutch Bootcamps
http://www.dutchbootcamps.nl

TFB
Zoekt een hobby
Berichten: 632
Lid geworden op: zo 09 sep 2012, 13:40
Sarge locaties: Den Bosch, sta ook open voor andere plaatsen.
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor TFB » wo 02 dec 2015, 18:20

Wildcouger schreef:Ik mag ervanuit gaan dat de database geheel blijft bestaan en dat oude posts blijven???


Dat vroeg ik ook al...alles blijft behouden
Bijna iedereen wil zijn wat ie worden wil, maar mijn wil dat is dat ik wil worden wat ik zijn wil.

Interesse in de onofficiële DA-textgame whatsappgroep? Stuur mij een pb!

GardenX
I <3 Keyboards 4 life
Berichten: 170
Lid geworden op: zo 29 sep 2013, 18:38
Sarge locaties: Nijmegen, Arnhem
Locatie: Nijmegen
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor GardenX » do 03 dec 2015, 18:27

Een maand verder... zijn er al veranderingen?

Naar mijn mening niet

Gebruikersavatar
RedHawk
I <3 Keyboards
Berichten: 113
Lid geworden op: di 13 okt 2015, 11:15
Sarge locaties: Mijn achtertuin
Locatie: 076
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor RedHawk » do 03 dec 2015, 20:05

GardenX schreef:Een maand verder... zijn er al veranderingen?

Naar mijn mening niet


komt omdat je mijn post niet leest... dingen veranderen kost tijd.
Ik ben nu met Daan een datum aan het prikken... wanneer we het forum omzetten naar de nieuwe hosting en dan wordt de nieuwe structuur ook doorgevoerd.

Win-win. Oude posts komnen in een archief. Deze zullen daar blijven tot in de eeuwigheid.
Nieuwe DutchAttraction heeft als regel dat je jezelf zult moeten voorstellen en blijven participeren in de participatie samenleving genaamd DA.

Groeten, Wesley
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." ~ Dalai Lama

Gebruikersavatar
Wildcouger
Kom ik nog wel uit mijn pc stoel ?
Berichten: 930
Lid geworden op: do 10 dec 2009, 11:25
Sarge locaties: Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht)
Eindhoven
Twitter url: http://twitter.com/Wildcouger_PUA
Skype: wildcouger
Locatie: Amsterdam, Eindhoven
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Wildcouger » ma 01 feb 2016, 19:35

Heren.

Wat is de status?
My name is Couger, Wildcouger. I love my women shaken, not stirred.

https://www.facebook.com/Wildcouger

Coach @ Titan Seduction
http://www.titanseduction.com

Oprichter van Dutch Bootcamps
http://www.dutchbootcamps.nl

Gebruikersavatar
Wildcouger
Kom ik nog wel uit mijn pc stoel ?
Berichten: 930
Lid geworden op: do 10 dec 2009, 11:25
Sarge locaties: Randstad (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht)
Eindhoven
Twitter url: http://twitter.com/Wildcouger_PUA
Skype: wildcouger
Locatie: Amsterdam, Eindhoven
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Wildcouger » ma 01 feb 2016, 22:18

SmoothDoc schreef:Ik ben gisteren nog bij RedHawk langs geweest. Hij had de grote plannen nog in zijn hoofd en ook een nieuwe baan.
Dus we wachten af.


Hmmmmm....

Hoezo nog in zijn hoofd???
Misschien iets te voorbarig geweest met de plannen? Teveel hooi op de vork?
My name is Couger, Wildcouger. I love my women shaken, not stirred.

https://www.facebook.com/Wildcouger

Coach @ Titan Seduction
http://www.titanseduction.com

Oprichter van Dutch Bootcamps
http://www.dutchbootcamps.nl

Gebruikersavatar
RedHawk
I <3 Keyboards
Berichten: 113
Lid geworden op: di 13 okt 2015, 11:15
Sarge locaties: Mijn achtertuin
Locatie: 076
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor RedHawk » za 06 feb 2016, 17:55

Even een kleine aanvulling op dat wat door Pim gezegt is, ondertussen is er al enige tijd gedeelt hoe ik het forum wil indelen (dit is ook in bezit van Pim en Daan) mijn verzoek is nu geweest om Daan dit te laten uitvoeren.

Ik heb de nieuwe server al helemaal klaar. Het is een kwestie van het plaatsen van de nieuwe indeling. Hierna dient er een nieuwe database backup in te worden gelezen op de andere server, dns omzetten en klaar.

Het hoeft niet veel tijd meer te kosten, het is slechts afhankelijk van wanneer Daan? tijd heeft om dit door te voeren (nieuwe indeling).

Ik vraag niet om veel, alleen om een beetje geduld. Door een verandering in mijn prive situatie ga ik er niet aan toekomen om de nieuwe indeling door te voeren, dit is iets wat dus door een andere beheerder zal worden gedaan.

Groeten, Wesley
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." ~ Dalai Lama

Gebruikersavatar
SmoothDoc
Beheerder
Berichten: 2356
Lid geworden op: do 10 dec 2009, 10:42
Skype: SmoothDoc1
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor SmoothDoc » vr 19 feb 2016, 06:17

Blijkbaar zit Daan nu in Saoedi-Arabië en eerlijk gezegd heeft hij geen zin alles voor Dutch Attraction op te lossen. Ook Wesley heeft nu andere dingen aan zijn hoofd.

Dus Bij deze gaat Dutch Attraction wellicht nog veranderen, alleen de man die het idee had is even uit de picture. Mochten er nog meer mensen zijn met leuke ideeën en het hart en de tijd hebben om deze ook uit te voeren, ik hoor graag van jullie. Uiteindelijk zijn Wesley en Daan ook mensen die zich vrijwillig in hebben gezet om de community een platform te geven waar ze hun verhaal kwijt kunnen. Sowieso ben ik ze daar dankbaar voor en moge ze snel allebei weer wat rust in hoofd hebben.

Toi, toi, toi.
Het Dating Doctors Jaarprogramma.

P.S. Ik bewonder en verwonder over mijn dochter en zoon. Ik indoctrineer ze met 2 dingen

1. dat ze nooit opgeven
2. dat fouten maken goed is om beter te worden.

Gebruikersavatar
Jur
DA aan het verkennen
Berichten: 27
Lid geworden op: za 05 mei 2012, 22:04
Sarge locaties: Amsterdam,Antwerpen,Breda,Oosterhout
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Jur » ma 29 feb 2016, 18:48

Duurt lang zeg

TFB
Zoekt een hobby
Berichten: 632
Lid geworden op: zo 09 sep 2012, 13:40
Sarge locaties: Den Bosch, sta ook open voor andere plaatsen.
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor TFB » ma 29 feb 2016, 22:33

Jur schreef:Duurt lang zeg


Je mag vast helpen ;)
Bijna iedereen wil zijn wat ie worden wil, maar mijn wil dat is dat ik wil worden wat ik zijn wil.

Interesse in de onofficiële DA-textgame whatsappgroep? Stuur mij een pb!

Gebruikersavatar
RedHawk
I <3 Keyboards
Berichten: 113
Lid geworden op: di 13 okt 2015, 11:15
Sarge locaties: Mijn achtertuin
Locatie: 076
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor RedHawk » vr 26 aug 2016, 12:46

Heren, Dames,

Het is zo ver... ik ben terug. Het heeft even op zich mogen laten wachten maar... ik heb weer energie voor tien.
Gezien er geen enkele vergoeding of wat dan ook uit dutchattraction voort komt zal ik uiteindelijk de veranderingen wel een keer doorvoeren mocht het zo ver komen.

Het idee was om de de verschillende categorieen logischer te gaan samensmelten.
Ik heb alles wat er wat weggegooid en wil het eigenlijk omdraaien... hoe willen jullie DA zien... het is tenslotte jullie plek waar Pim en ik slechts het beheer van uitvoeren.

Groeten,

Wesley
"Happiness is not something ready made. It comes from your own actions." ~ Dalai Lama

Gebruikersavatar
Samuel
DA Groupie - Wannabee
Berichten: 201
Lid geworden op: do 17 feb 2011, 15:23
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Samuel » ma 14 nov 2016, 23:05

Even een schopje doen (A)
Confidence will grow as you achieve.

Gebruikersavatar
daansk99
DA aan het verkennen
Berichten: 13
Lid geworden op: di 24 jan 2017, 18:36
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor daansk99 » vr 27 jan 2017, 21:15

Zo Guys,

Daar zijn we dan weer, naja beter laat dan nooit. Ten eerste wellicht excuus.
Maar ik kwam er uiteindelijk gewoon niet aan toe. Misschien ligt dat er een beetje aan dat ik niet heel veel in Nederland ben geweest, heel veel werk heb en ja vriendin(en).

Uiteindelijk ben ik zelf bezig geweest alles opnieuw te categoriseren en wat nieuwe dingen toe te voegen.
Ik ga ook een mobiele versie van de website online zetten, want tja ik moet naar mijn computer gaan rennen om op DA te komen.

Ik zag trouwens ook deze suggestie, lijkt mij ook wel een goed idee.
Tripple_t schreef:die + 1 krijg je wel! maar ik heb wel een kleine suggestie.

Dit forum heeft heel veel forum lurkers ze kijken en lezen maar doen niks en stellen zich niet voor of wattan ook.

mijn idee: Mensen eerst een X aantal post laten schrijven (voorstellen etc.) voor dat ze daadwerkelijk dingen kunnen lezen.
hier maak je de community actiever mee en worden ze er meer bij betrokken!
TTT


Ik heb geprobeerd alle posts te bewaren en ik wil alles nog verder versimpelen.
Deze twee weken (heb wel volgende week examens, grr)

:coffee:

Als laatste wat willen jullie, (hoe moeten het er uit zien, want ik kan het uiteindelijk niet helemaal zelf doen).
En aan
Jur schreef:Duurt lang zeg
heb ik niet zoveel. (Iets met beste stuurlui staan aan wal :coffee: ).
Ik ben ook alleen maar een individu die in zijn tijd mensen probeert te helpen ;)

DUZZ

Suggesties, Tips, et cetera, het kan nu

Gebruikersavatar
daansk99
DA aan het verkennen
Berichten: 13
Lid geworden op: di 24 jan 2017, 18:36
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor daansk99 » vr 27 jan 2017, 21:54

Voor nieuwe Leden is het nu verplicht eerst een post te maken, met wat reacties er in. Voordat ze bij de rest van het forum kunnen komen.
Deze post kan alleen gemaakt worden in Introductie

TFB
Zoekt een hobby
Berichten: 632
Lid geworden op: zo 09 sep 2012, 13:40
Sarge locaties: Den Bosch, sta ook open voor andere plaatsen.
Locatie: Noord-Brabant
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor TFB » vr 27 jan 2017, 21:57

daansk99 schreef:Voor nieuwe Leden is het nu verplicht eerst een post te maken, met wat reacties er in. Voordat ze bij de rest van het forum kunnen komen.
Deze post kan alleen gemaakt worden in Introductie


Awesome!
Bijna iedereen wil zijn wat ie worden wil, maar mijn wil dat is dat ik wil worden wat ik zijn wil.

Interesse in de onofficiële DA-textgame whatsappgroep? Stuur mij een pb!

Gebruikersavatar
Samuel
DA Groupie - Wannabee
Berichten: 201
Lid geworden op: do 17 feb 2011, 15:23
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: DutchAttraction gaat veranderen

Berichtdoor Samuel » zo 05 feb 2017, 00:38

OMG wat is dit? Waar is de chat naar toe?

En waar is de active topics functie?

OMG paniek, autisme, OMG
Confidence will grow as you achieve.


Terug naar “Aankondigingen, opmerkingen en verzoeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten