Dutchattraction: Het Boek

Door ons en voor ons is het motto, dus heb je tips en/of opmerkingen. Laat het ons weten zodat we iedereen een beetje blij kunnen maken. :D
Rievero
I <3 Keyboards
Berichten: 102
Lid geworden op: zo 20 dec 2009, 11:16
Contacteer:

Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Rievero » zo 20 mar 2011, 16:28

DA is inmiddels al een tijdje bezig en in die tijd zijn er mooie posts, FR, LR, Guides etc. voorbij gekomen. Met name best of the forum staat vol met goede tips. Hoe mooi zou het dan ook zijn om al deze kennis te delen met de rest van Nederland. Daarom zat ik te denken aan een boek.

Hoe?
Het vorige semester heb ik een minor social media gevolgd. Tijdens deze minor hebben wij aan veel gastcolleges en bezoeken deelgenomen. Dit hadden wij allemaal vastgelegd en in boekvorm gegoten en op tenpages.com gezet. http://tenpages.com/manuscript/hnw_generatie_y

Bij ons waren alle aandelen in iets van anderhalve maand verkocht. Met de achterban van DA zou dit zo moeten lukken....

Wat is TenPages.com?
TenPages.com is een innovatief online uitgeefconcept dat als doel heeft om talentvolle schrijvers te laten doorbreken bij gewaardeerde uitgeverijen.

Hoe werkt TenPages.com?
Op TenPages.com. plaats je de eerste tien pagina's manuscript van je aanstaande boek. Lezers die je boek goed vinden, kunnen voor € 5,- een aandeel kopen in je manuscript. Als er van je manuscript binnen vier maanden 2.000 aandelen zijn verkocht, wordt het uitgegeven door een bekende uitgeverij.

Wat krijg ik als aandeelhouder als het boek wordt uitgegeven?

Zodra het boek is uitgegeven deel je mee met de opbrengst van de verkoop van het boek. De exacte opbrengst hangt af van een aantal factoren, zoals de verkoopprijs van het boek, het aantal verkochte exemplaren en de boekhandelskorting. De berekening voor jouw opbrengst is als volgt: voor elk aandeel krijg je per verkocht exemplaar van bijvoorbeeld € 20,- exclusief btw: 1/2000e van (€ 20,- min BTW van 6%) x 10% aandeelhoudersroyalties.

Voorbeeld:
Stel je hebt 20 aandelen in manuscript X. Alle aandelen worden verkocht en het boek wordt uitgegeven. Het boek wordt vervolgens in de winkel verkocht voor € 20,- en er worden 20.000 exemplaren van verkocht. Wat verdien je dan?
20 aandelen x 1/2000e x 10% x 20 euro x 20.000 = 400 euro.Cuncluderend lijkt het mij echt een leuk idee en iedereen wordt er beter van: Dutchattraction en coaches krijgt meer bekendheid en inkomsten. De leden/ aandeelhouders worden er ook beter van. En kennis wordt verspreid

Cheers

Gebruikersavatar
Grid
Heeft genoeg gepost
Berichten: 55
Lid geworden op: ma 22 nov 2010, 19:19
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Grid » zo 20 mar 2011, 19:49

Ik weet niet hoe andere er over denken, goed dat je met een idee komt!
Maar ik zelf denk dat heel veel mensen die hier zitten niet op zoek zijn naar geld of publiciteit.
En bekender hoeven we denk ik ook niet te worden op zo'n manier, de mensen die interesse hebben in pick-up komen zelf wel op dit forum.

Grid :king:
Grid just did it.

Succes is het vermogen om van mislukking naar mislukking te gaan zonder het enthousiasme te verliezen.

Coockie
DA aan het verkennen
Berichten: 24
Lid geworden op: di 15 feb 2011, 13:01
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Coockie » zo 20 mar 2011, 20:33

sorry ik vind dat pick/up underground moet zijn voor de mensen die het echt nodig hebben.. zoals grid al typt als mensen er behoefte naar hebben zullen ze zelf hier komen(net als iedereen op het DA-forum)
zodra het te veel publiciteit krijgt(commercieeler word) zal het niet meer de the community zijn waar iedereen in terecht is gekomen..
en zal de kern van het hele pua gebeuren niet meer hetzelfde zijn..

maar dat ben ik:)
alsnog succes toegwenst!

Daywalker
I <3 Keyboards 4 life
Berichten: 175
Lid geworden op: wo 13 okt 2010, 21:13
Sarge locaties: Amsterdam, Almere.
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Daywalker » zo 20 mar 2011, 20:54

Klinkt als een goed idee.

Ik vind sowieso dat er meer advies voor mannen moet komen wat betreft seks relaties en levensstijl. Vrouwen hebben toch ook cosmopolitan en ellegirl?

Even ter reactie op mensen boven mij:
Dat dit ondergronds moet blijven vind ik onzin, zolang er maar een duidelijk beeld wordt gegeven wat het precies is kan het bijdragen aan het leven van heel erg veel mensen. Er is genoeg voor iedereen, dus succes moet je niet alleen voor jezelf willen houden.
"Fortes Fortuna Adiuvat" - Sulla

Direct Daniel
Zoekt een hobby
Berichten: 640
Lid geworden op: zo 22 aug 2010, 00:19
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Direct Daniel » ma 21 mar 2011, 00:49

@ Coockie - Uiteindelijk gaat het erom dat jij een aantrekkelijke man WORDT, dus de zinnetjes, routines ed zul je dan niet meer nodig hebben. Als jij bang bent dat mensen 'erachter komen' wat jij doet ben je waarschijnlijk zelf niet op een heel open en eerlijke manier aan het handelen. Als je eerlijk bent naar vrouwen heb je toch niets te verbergen?? Ik vermoed dat jij diep vanbinnen het gevoel hebt en weet dat je 'truukjes' gebruikt op vrouwen (routines, indirecte mystery crap) en dat je daarom niet wilt dat mensen hierachter komen.

Kijk, het forum zal niet meer hetzelfde worden als zoiets er komt, want je zult een hoop huismoeders krijgen die hun frustraties uiten omdat hun dochter van 13 ontmaagd is door een 'player' en dit uiten op zaken als DA.

Daarnaast is het een kwestie van educatie; Mensen buiten de community die iets weten van het PUA-gebeuren, hebben er bijna altijd een verkeerd beeld van en denken dat vrouwen met truukjes het 'bed in worden gemanipuleerd' - helaas gebeurt dit ook, maar het ligt dan aan de persoon in kwestie, en niet aan de gereedschapskist waarmee hij rondloopt. Dat is het enige wat de community mannen kan geven; de 'tools' om succes met vrouwen te bereiken. Maar de community maakt mannen niet 'slecht'. De enige mannen die gaan liegen en bedriegen om vrouwen te krijgen zaten al zelf nooit echt goed in hun vel. Want als je normen en waarden opzij schuift voor het krijgen van vrouwen.... - Aparte discussie waard.

Conclusie; Ik ondersteun het idee tot educatie, maar meer in de vorm van een documentaire dan een boek over DutchAttraction met posts erin.
Tevens heeft LOUD / Danny dit idee enige tijd geleden geopperd (het maken van een docu) en is hij zover ik weet bezig stappen te ondernemen om het in kaart te brengen.

Hoe heb jij pickup gevonden? Er zouden zoveel meer mannen gebaat bij zijn die het zo graag zouden willen... Mannen die het liever zouden willen dan jij of ik, en die gewoon niet weten wat er mogelijk is.. Gun het die mensen ook ;-)

Ace
I <3 Keyboards
Berichten: 106
Lid geworden op: di 25 mei 2010, 18:23
Sarge locaties: Den Haag
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Ace » ma 21 mar 2011, 01:12

Dan zal er een soort hoofdeditor moeten zijn die de algemene indeling maakt en dan kan iedereen wat inzenden en hij selecteerd dat dan?
"I hate to advocate drugs, alcohol, violence, or insanity to anyone, but they've always worked for me."
- Hunter S. Thompson

Coockie
DA aan het verkennen
Berichten: 24
Lid geworden op: di 15 feb 2011, 13:01
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Coockie » ma 28 mar 2011, 10:08

de pua wereld in mijn ViewPoint!

wees een unieke man een man dat je niet vaak voorbij ziet komen.. waardoor ontstaan cliché's? (hetzelfde te doen zoals anderen)
zodra er meer mensen in de PUA wereld komen zal het allemaal een stuk lastiger worden om anders te zijn.. ´´tenzij je niet een beginner bent´´
ik dacht altijd dat de pua wereld alleen er was voor DE AFC!..
iemand die het echt nodig heeft..

maar ok stel je voor het boek gaat BIG time.. wat zullen vrouwen doen als ze erachter komen dat je een afc bent in de PUA wereld..
voor een offcial Pua is dat nog wel recht te trekken maar een beginner word dan nog erger venederd dan hoe hij in de scene terechtkwam..
of erger nog wat gaat de vrouw wijzigen aan hun interne Muur?
eerlijkheid duurt het langst! dat weten we.. maar we weten ook dat we sommige dingen niet hoeven te melden omdat het mogelijk schade kan aanrichten aan het resultaat dat je wilt berijken.

ik vind het een goed idee om meer afc's te helpen! begrijp me niet verkeerd..
maar onthoud ook dat je anderen aantrekt.. (mensen die niks te zoeken hebben in the community/mensen die willen manipuleren)
ik dacht juist dat daarom de seminars zo duur waren..


een mooie quote:
with great power comes great responsibilty.
-spider man-

BadboyOfTao
Kom ik nog wel uit mijn pc stoel ?
Berichten: 1273
Lid geworden op: vr 23 jul 2010, 02:20
Sarge locaties: Utrecht en Amsterdam
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor BadboyOfTao » ma 28 mar 2011, 10:24

Volgens mij valt alles wat de individuele leden hebben geschreven onder hun eigen copyright en kan dat niet zonder hun toestemming in een boek worden gebruikt. Klopt dit ? Stel dat zo'n boek succesvol wordt zou ik ik het persoonlijk niet zo fijn vinden als posts van mij plotseling in de boekhandel komen te liggen zonder dat om mijn toestemming is gevraagd.
GUIDE: PAIQ internetdating : http://ur1.ca/9r80n
mijn FR: http://ur1.ca/fg40g

alexj
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 66
Lid geworden op: za 22 mei 2010, 08:09
Sarge locaties: Tilburg
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor alexj » ma 28 mar 2011, 11:32

Coockie schreef:de pua wereld in mijn ViewPoint!

wees een unieke man een man dat je niet vaak voorbij ziet komen.. waardoor ontstaan cliché's? (hetzelfde te doen zoals anderen)
zodra er meer mensen in de PUA wereld komen zal het allemaal een stuk lastiger worden om anders te zijn.. ´´tenzij je niet een beginner bent´´
ik dacht altijd dat de pua wereld alleen er was voor DE AFC!..
iemand die het echt nodig heeft..

maar ok stel je voor het boek gaat BIG time.. wat zullen vrouwen doen als ze erachter komen dat je een afc bent in de PUA wereld..
voor een offcial Pua is dat nog wel recht te trekken maar een beginner word dan nog erger venederd dan hoe hij in de scene terechtkwam..
of erger nog wat gaat de vrouw wijzigen aan hun interne Muur?
eerlijkheid duurt het langst! dat weten we.. maar we weten ook dat we sommige dingen niet hoeven te melden omdat het mogelijk schade kan aanrichten aan het resultaat dat je wilt berijken.

ik vind het een goed idee om meer afc's te helpen! begrijp me niet verkeerd..
maar onthoud ook dat je anderen aantrekt.. (mensen die niks te zoeken hebben in the community/mensen die willen manipuleren)
ik dacht juist dat daarom de seminars zo duur waren..


een mooie quote:
with great power comes great responsibilty.
-spider man-


ik ben bekend geworden met de community via een artikel in de spits over het boek "The game" zonder enige publiciteit over de pickupcommunity had ik het dus nooit ontdekt, MAAr ben het wel eens met Cookie...

inhoudelijke bezwaren:
ik begrijp dat PU enige publiciteit moet hebben om AFC's en de mensen die het echt nodig hebben de community te bereiken, maar voor die nodige publiciteit zorgen commerciele bedrijven als de datingdoctors al .. daar is geen extra boek voor nodig om die bekendheid te vergroten.

ik begrijp dat het standaard overnemen van routines en dergerlijke niet orgineel is en dat iedereen zijn eigen draai aan dingen moet geven maar het nadeel van het mainstream maken van PU is dat je soortgelijke situaties krijgt als in de VS dat het over commercialiseerd daarmee bedoel ik te zeggen dat er een situatie ontstaat waarin PU bedrijven hier in nederland puur en alleen nog maar op winstoogmerk uit zijn. dan is het geen PU community meer maar een PU branche.

daarnaast betekent het openbaar maken van iets niet per definitie dat het beter wordt. kijk naar linux en opensource projecten...zijn niet altijd per definitie beter dan commerciele producten.

Rievero schreef:Cuncluderend lijkt het mij echt een leuk idee en iedereen wordt er beter van: Dutchattraction en coaches krijgt meer bekendheid en inkomsten. De leden/ aandeelhouders worden er ook beter van. En kennis wordt verspreid


ten eerste is het niet noodzakelijk coaches meer bekendheid te bezorgen..daar hebben ze al voldoende mond tot mond reclame en andere reclame campagnes voor. plus is er de commerciele bedrijven sectie op het forum waar ze hun producten kunnen aanbieden aan mensen die geintereseerd zijn in PU. daarnaast snap ik niet hoe de leden/aandeelhouders er volgens jou veel beter van zouden worden ? niet iedereen die op het forum post heeft interesse zichzelf in een boek terug te lezen..daarnaast kunnen ze bijna alle content lezen op het forum zelf. over het "kennis wordt verspreid" dat wordt nu ook al gedaan alleen in een ander medium (internet forum) voor het verspreiden van kennis is niet per definitie een boek nodig...papieren boeken zijn trouwens een uitsterfend medium

pracktische bezwaren:
  • dat je aan iedereen toestemming moet vragen om diens post en/of comments vast te leggen in een boek
  • dat een papieren boek een uitsterfend medium is
  • dat er niet heel veel mensen het boek gaan kopen omdat ze de inhoud gratis kunnen lezen op dutchattraction.nl
  • dat je een uitgeverij moet vinden die ook inspraak wil hebben in de content van het boek ofc.
  • dat het drukkosten met zich mee brengt..

dat is wat ik hierover te zeggen heb, een boek uitbrengen ..zie er de voordelen niet van in, je zou een ebook kunnen uitbrengen maar dan is de vraag wat voor voordelen dit bied tenopzichte van een forum. IMO wegen de voordelen niet op tegen de nadelen en moeite

MVG,

Alexj
Always Know if the Juice is worth The squeeze

Afro
DA Groupie
Berichten: 382
Lid geworden op: wo 27 jan 2010, 17:57
Sarge locaties: rotterdam, amsterdam, leiden, utrecht, den haag AKA de randstad
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Afro » ma 28 mar 2011, 13:41

Buiten het feit om dat ik het nut van een boek ook niet in zie wil ik wel even reageren op een aantal dingen die hier gezegd worden door voornamelijk cookie. Vat het niet persoonlijk op dude maar ik ben het totaal niet met je eens.

Coockie schreef:de pua wereld in mijn ViewPoint!

wees een unieke man een man dat je niet vaak voorbij ziet komen.. waardoor ontstaan cliché's? (hetzelfde te doen zoals anderen)
zodra er meer mensen in de PUA wereld komen zal het allemaal een stuk lastiger worden om anders te zijn.. ´´tenzij je niet een beginner bent´´
ik dacht altijd dat de pua wereld alleen er was voor DE AFC!..
iemand die het echt nodig heeft..

Oke hier ga ik je al stoppen. Op het moment dat jij verhalen/routines uit een boek nodig hebt om uniek te zijn, ben je dit per definitie niet. Heb is wat vertrouwen in jezelf man. Je bent een awesome persoon om wie jij bent en niet omdat je het boek de game hebt gelezen. Remeber: the only thing you have to do to get good with women, is to remember you already are.
Daarnaast ben ik het er ook niet mee eens dat de pu wereld er is voor de AFC. De pu wereld is er voor iedereen die er interesse in heeft. Ik ben nooit het school voorbeeld afc geweest. Had altijd een hoop vrienden, was populair, zag er goed uit, een aantal vrouwen gehad voor mij pu tijd. Ik vind het echter gewoon interessant, naast de overduidelijke reden dat ik ook gewoon meer vrouwtjes wilde. Het was bij mij dus niet omdat ik het niet kon, maar omdat ik het beter wilde kunnen. Zou ik dan niet in deze community mogen zitten? Omdat ik het niet 'echt' nodig had?


maar ok stel je voor het boek gaat BIG time.. wat zullen vrouwen doen als ze erachter komen dat je een afc bent in de PUA wereld..
voor een offcial Pua is dat nog wel recht te trekken maar een beginner word dan nog erger venederd dan hoe hij in de scene terechtkwam..
of erger nog wat gaat de vrouw wijzigen aan hun interne Muur?
eerlijkheid duurt het langst! dat weten we.. maar we weten ook dat we sommige dingen niet hoeven te melden omdat het mogelijk schade kan aanrichten aan het resultaat dat je wilt berijken.

Als jij het een vernedering vind om in deze scene terecht te komen, moet je je afvragen wat je hier doet. Ik maak er nu standaard een gewoonte van om zaadjes te planten over pick-up en er op een latere afspraak openlijk over te praten. Je zal zien dat mensen hier helemaal niet slecht op reageren. Als jij je er comfortabel mee voelt hebben mensen er niks op tegen. Het is slechts wanneer jij zwakte toont/voelt dat ze je met zoiets kunnen raken.
En kom op vrouwen hun interne muur aanpassen? je zal snel genoeg merken dat er maar in zeer weinig gevallen spraken is van zo een muur. Zolang jij maar open en eerlijk bent zullen mensen je hier voor waarderen. Als jij loopt te verkondigen dat het nooit wat gaat worden tussen jullie terwijl je haar het liefste daar wil nemen, gaan er bij haar belletjes rinkelen en gaat haar verdedigingssyteem aan.
Oh en dingen niet vertellen omdat het mogelijk schade toebrengt aan jou eigen resultaat noem ik egoistisch.


ik vind het een goed idee om meer afc's te helpen! begrijp me niet verkeerd..
maar onthoud ook dat je anderen aantrekt.. (mensen die niks te zoeken hebben in the community/mensen die willen manipuleren)
ik dacht juist dat daarom de seminars zo duur waren..

Heel stiekem denk ik dat deze, geheimhoudingsplicht zou ik het bijna noemen, wil om te verzwijgen, niet voortkomt uit dat je bang bent dat mensen het gaan ' misbruiken' of 'het niet nodig hebben' maar uit angst voor concurrentie. Dit betekent dat je nog flink wat innergame werk te verrichten hebt. Maar dat is iets dat je zelf zal moeten uitvogelen. Dat kan ik hier wel neer gaan kwakken, maar dat kwartje valt toch pas als de spaarpot er voor openstaat.

een mooie quote:
with great power comes great responsibilty.
-spider man-
Het gaat allemaal om aanheid.
'Whenever i feel sad, i stop and be awesome instead.'

alexj
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 66
Lid geworden op: za 22 mei 2010, 08:09
Sarge locaties: Tilburg
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor alexj » ma 28 mar 2011, 13:47

vind het dan wel weer een beetje jammer dat je niet op mijn argumenten in gaat... :P
Always Know if the Juice is worth The squeeze

Afro
DA Groupie
Berichten: 382
Lid geworden op: wo 27 jan 2010, 17:57
Sarge locaties: rotterdam, amsterdam, leiden, utrecht, den haag AKA de randstad
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Afro » ma 28 mar 2011, 14:14

dat komt doordat ook ik het nut van een boek niet in zie. Cookie maakte naar mijn mening een aantal grove denkfouten, maar puur omdat het kan wil ik jou ook wel van repliek dienen(studie ontwijkend gedrag iemand?)

alexj schreef:
Coockie schreef:de pua wereld in mijn ViewPoint!

wees een unieke man een man dat je niet vaak voorbij ziet komen.. waardoor ontstaan cliché's? (hetzelfde te doen zoals anderen)
zodra er meer mensen in de PUA wereld komen zal het allemaal een stuk lastiger worden om anders te zijn.. ´´tenzij je niet een beginner bent´´
ik dacht altijd dat de pua wereld alleen er was voor DE AFC!..
iemand die het echt nodig heeft..

maar ok stel je voor het boek gaat BIG time.. wat zullen vrouwen doen als ze erachter komen dat je een afc bent in de PUA wereld..
voor een offcial Pua is dat nog wel recht te trekken maar een beginner word dan nog erger venederd dan hoe hij in de scene terechtkwam..
of erger nog wat gaat de vrouw wijzigen aan hun interne Muur?
eerlijkheid duurt het langst! dat weten we.. maar we weten ook dat we sommige dingen niet hoeven te melden omdat het mogelijk schade kan aanrichten aan het resultaat dat je wilt berijken.

ik vind het een goed idee om meer afc's te helpen! begrijp me niet verkeerd..
maar onthoud ook dat je anderen aantrekt.. (mensen die niks te zoeken hebben in the community/mensen die willen manipuleren)
ik dacht juist dat daarom de seminars zo duur waren..


een mooie quote:
with great power comes great responsibilty.
-spider man-


ik ben bekend geworden met de community via een artikel in de spits over het boek "The game" zonder enige publiciteit over de pickupcommunity had ik het dus nooit ontdekt, MAAr ben het wel eens met Cookie...

inhoudelijke bezwaren:
ik begrijp dat PU enige publiciteit moet hebben om AFC's en de mensen die het echt nodig hebben de community te bereiken, maar voor die nodige publiciteit zorgen commerciele bedrijven als de datingdoctors al .. daar is geen extra boek voor nodig om die bekendheid te vergroten.

dit is geen argument om het niet te doen. Dat de community al publiciteit heeft is geen reden om het boek niet uit te geven. Eerder om het wel te doen, de publiciteit is er toch al

ik begrijp dat het standaard overnemen van routines en dergerlijke niet orgineel is en dat iedereen zijn eigen draai aan dingen moet geven maar het nadeel van het mainstream maken van PU is dat je soortgelijke situaties krijgt als in de VS dat het over commercialiseerd daarmee bedoel ik te zeggen dat er een situatie ontstaat waarin PU bedrijven hier in nederland puur en alleen nog maar op winstoogmerk uit zijn. dan is het geen PU community meer maar een PU branche.

PU is al een branche, je ziet nu al dat coaches bepaalde dingen niet op het forum posten zodat ze ook nog dingen in een workshop te vertellen hebbben. Dit is geen kritiek van mij op deze coaches, ik geef ze in zekere zin wel gelijk. Maar op het moment dat er opzettelijk dingen worden achter gehouden met als achter liggende gedachte winst is er geen community.

daarnaast betekent het openbaar maken van iets niet per definitie dat het beter wordt. kijk naar linux en opensource projecten...zijn niet altijd per definitie beter dan commerciele producten.

wederom geen argument om het niet te doen. Dit is glazenbol kijken. Misschien wordt het beter, misschien niet.

Rievero schreef:Cuncluderend lijkt het mij echt een leuk idee en iedereen wordt er beter van: Dutchattraction en coaches krijgt meer bekendheid en inkomsten. De leden/ aandeelhouders worden er ook beter van. En kennis wordt verspreid


ten eerste is het niet noodzakelijk coaches meer bekendheid te bezorgen..daar hebben ze al voldoende mond tot mond reclame en andere reclame campagnes voor. plus is er de commerciele bedrijven sectie op het forum waar ze hun producten kunnen aanbieden aan mensen die geintereseerd zijn in PU. daarnaast snap ik niet hoe de leden/aandeelhouders er volgens jou veel beter van zouden worden ? niet iedereen die op het forum post heeft interesse zichzelf in een boek terug te lezen..daarnaast kunnen ze bijna alle content lezen op het forum zelf. over het "kennis wordt verspreid" dat wordt nu ook al gedaan alleen in een ander medium (internet forum) voor het verspreiden van kennis is niet per definitie een boek nodig...papieren boeken zijn trouwens een uitsterfend medium

alle bedrijven hebben behoefte aan goede publiciteit, ook bedrijven in de pu branche. Dat er een commerciele sector op het forum is staaft mijn constatering dat het geen community maar een branche is alleen maar. wat leden eraan hebben? publiciteit leidt tot meer leden, wat de pluriformiteit op het forum ten goede zal komen. Dat leden nu het forum zelf kunnen lezen is absoluut waar. Maar wat als dit forum over 5 jaar niet meer bestaat? wedden dat er dan een hoop mensen geinteresseerd in het boek zouden zijn.

pracktische bezwaren:
  • dat je aan iedereen toestemming moet vragen om diens post en/of comments vast te leggen in een boek hier kan ik fout zitten, maar ook niet waar. Volgens mij staat er in de gebruikersvoorwaarden, waar ieder lid mee akkoord is gegaan, dat alles dat op het forum geplaatst wordt eigendom is van de beheerder
  • dat een papieren boek een uitsterfend medium is dat het boek een uitstervend medium is, is een zeer gedurfde uitspraak. Ben ik het overigens ook niet mee eens. Het zal nog tientallen jaren duren voordat het papieren boek verdwenen is, als het ooit al helemaal gaat verdwijnen
  • dat er niet heel veel mensen het boek gaan kopen omdat ze de inhoud gratis kunnen lezen op dutchattraction.nl geldt voor de leden, niet voor de niet leden.
  • dat je een uitgeverij moet vinden die ook inspraak wil hebben in de content van het boek ofc. zie openingspost over tenpages
  • dat het drukkosten met zich mee brengt.. zie kritiek op je vorige punt

dat is wat ik hierover te zeggen heb, een boek uitbrengen ..zie er de voordelen niet van in, je zou een ebook kunnen uitbrengen maar dan is de vraag wat voor voordelen dit bied tenopzichte van een forum. IMO wegen de voordelen niet op tegen de nadelen en moeite

MVG,

Alexj


zo dat was dat, nu terug aan de studie. Bedenk dat dit voor mij een discussie om de discussie is. Niet omdat ik heel graag wil dat er een boek over dutchattraction komt.
Het gaat allemaal om aanheid.
'Whenever i feel sad, i stop and be awesome instead.'

alexj
Bezig met een band op te bouwen met mijn toetsenbord
Berichten: 66
Lid geworden op: za 22 mei 2010, 08:09
Sarge locaties: Tilburg
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor alexj » ma 28 mar 2011, 14:21

ik zou nu al jouw argumenten kunnen gaan ontkrachten puur om het hebben van een discussie, want om eerlijk te zijn er zitten nogal wat drog redeneringen tussen. maar ik heb idd ook zoiets als een studie en ga daar nu nog maar even wat tijd aan besteden :P
Always Know if the Juice is worth The squeeze

Afterbite
I <3 Keyboards 4 life
Berichten: 161
Lid geworden op: wo 09 dec 2009, 21:53
Contacteer:

Re: Dutchattraction: Het Boek

Berichtdoor Afterbite » ma 28 mar 2011, 19:14

Grotendeels een onzinnige discussie maar wil mijn mening er wel aan toevoegen: geen boek! Waarom: je moet er a) wel in willen staan en b) wat bereik je ermee?

Je kunt gerust alle goede posts in een PDF gooien en op dit forum plaatsen zodat iedereen die het wil hebben, het kan downloaden. Geen kosten, geen vaag gedoe over secret community of zoiets en ook geen discussie van mensen die niet erin willen staan. Als je het vervolgens wil uitprinten is volledig je eigen zaak.

Over coaches - commercieel of niet: bekijk het zo: als je naar de tandarts gaat dan moet je er ook voor betalen en als diegene tijd erin steekt, en er iets voor terug wil hebben, dan is het volledig voor jou de keuze wel/ niet ervoor te kiezen.

Probleem opgelost!
http://www.overdagvrouwenversieren.nl/- Wil je vrouwen versieren?


Terug naar “Aankondigingen, opmerkingen en verzoeken”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten